آموزش درست کردن ترافل خرمایی
مواد لازم برای ترافل خرما
مواد لازم اندازه
خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکویت نرم 6 عدد
پودر نارگیل مقدار کافی
چه موادی برای تزیین کردن ترافل خرمایی نیاز داریم :
گردو - خلال بادام - خلال پسته
ترافل خرما
طرز تهیه ترافل خرما :
ترافل خرما یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به علت داشتن خرما از ارزش غذایی خوبی هم برخوردار است،
این دسر را میتوانید با مغزهای مختلف درست کرده و در مراسم های مختلف سرو نمایید.
خرد کردن بیسکویت و خرما :
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکویت و گردو را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و خرد کنید و حالا پوست خرما را گرفته هسته آن را بیرون آورده و در داخل غذاساز ریخته آن را له کنید.
ترکیب مخلوط خرما و بیسکویت با نارگیل
حالا خرما و مخلوط بیسکویت را با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس گلوله هایی از مواد را با دست برداشته و آن را به پودر نارگیل آغشته کرده و در دیس پذیرایی قرار دهید و در آخر ترافل ها را با پودر پسته ، خلال بادام و مرواریدهای خوراکی تزیین کنید.
تزیین ترافل های خرمایی
میتوانید هر یک از ترافل ها را در یکی از مغزها بغلتانید تا رنگهای جذاب و متنوعی داشته باشند.
ترافل خرما
نکات تکمیلی در مورد ترافل خرمایی
ترافل خرمایی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترافل خرمایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
مزایای روغن گردو برای درد مفاصل
ترافل ,خرما ,بیسکویت ,هم ,خرمایی ,درست ,و در ,درست کردن ,را با ,آن را ,کردن ترافل ,کردن ترافل خرمایی
درباره این سایت